Кількість декларацій у нашій МІС добігає 100000

Добігає кінця третій тиждень кампанії “Лікар для кожної сім’ї” і вже мільйон українців обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра! Кампанія просувається в хорошому темпі – там, де місцева влада та медзаклади добре підготувалися. Лише за перший тиждень після старту кампанії кількість підписаних декларацій у МІС “РІМС Медстар” була більше 50000!

Вдячні всім, хто активно та відповідально підійшов до процесу вибору лікарів.   Зараз головне, щоби місцева влада тих міст та сіл, медзаклади яких ще тільки починають долучатися до трансформації системи охорониздоров’я, активно їм допомагала.

Інтернет, комп’ютери, принтери та папір – базові речі, необхідні для підписання декларацій з пацієнтами. Вони мають бути забезпечені владою на місцях. Досвід медзакладів, які найкраще справляються зі змінами, показує, що секрет успіху – це підготовлені і вмотивовані медичні працівники, професійна й ефективна місцева влада та активні громадяни.

Зараз завдяки всім, хто вмотивований мати кращу систему охорони здоров’я та працює в посиленому режимі, є хороші і правильні тенденції. Продовжуємо робити все необхідне, щоби українці могли спокійно та виважено обирати своїх лікарів.

Наша мета – допомогти кожному знайти свого довіреного лікаря, з яким він захоче співпрацювати довгі роки.

Similar Posts